HTML

Family Guy Fan Club

Ez family guyal kapcsolatos blog ami videókat nézhec és meg oszthatod társaidal a megálapításaidat

Friss topikok

Infók

Bri@nGriffin 2010.06.23. 20:28

Fő szereplők:

 Peter Griffin (Kerekes József) – Peter a negyvenes éveiben járó családfő, júliusban született. Rendkívül kövér és ostoba férfi, aki állandóan rossz helyzetekbe kerül, melyeket csak fokoz, ahogyan próbál kikerülni belőlük. Bár ez nem látszik rajta, éppen-hogy szellemi fogyatékos. Lois férje, Chris és Stewie apja, Brian gazdája. Apja utálja, anyjáról nem sokat tudni- vegasban szokott kártyázni.

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Lois Griffin (Vándor Éva) – Lois is a negyvenes éveiben jár. A módos Pewterschmidt családba született, de feladta gazdagságát, hogy hozzámehessen Peter-hez, bár azóta is nagy figyelmet fordít külső megjelenésének ápolására. Lois zongoraleckéket ad, de a legtöbb idejét a családdal való törődés teszi ki. Szomszédjuk, Glenn Quagmire folyamatosan zaklatja, és természetellenesen bálványozza őt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Meg Griffin (Nemes Takách Kata) – Lois 17 éves lánya (nem Peter-től származik). Meg idejének nagy részében próbál beilleszkedni a gimnáziumának közösségébe, ami (plasztikai műtét nélkül) nem is nagyon sikerül neki. Gyarkan célpontja a külsejét, különcségét és úgy általában a létezését bíráló vicceknek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Chris Griffin (Hamvas Dániel) – Peter és Lois 14 éves fia. Nem túl okos (bár tehetségesen rajzol), és az apjához hasonlóan túlsúlyos. Ő az egyetlen gyerek, akinek még nem kérdőjelezték meg a szüleinek kilétét (bár egy lyukas óvszernek köszönhetően született meg). Egyes nézők szerint Chris idősebb a nővérénél, mert egy kissé magasabb, de ez nem igaz.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Stewie Griffin (Dolmány Attila) – Peter és Lois 1 éves fia. Angol akcentussal beszél, hihetetlenül intelligens. A kormány számára ismeretlen veszélyt jelent a nemzetközi biztonságra, mert komoly terveket sző világuralomról és Lois megöléséről, ám tervei eddig meghiúsultak, mivel a körülötte lévők közül csak Brian érti meg és veszi komolyan.Valószínűleg homoszexualis

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Brian Griffin (Schnell Ádám) – A Griffin család beszélni képes talált kutyája, a család talán legintelligensebb tagja. Gyakran ironikusan beszél,56 éves.Stewie-vel jó barátok, gyakran szekálják egymást.

 

 

 

 

 

 

Évadok:

http://familyguyrajongoioldal.blog.hu/2010/06/23/evadok_1

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://familyguyrajongoioldal.blog.hu/api/trackback/id/tr422104845

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása